ÄLSKA VÄDRET



ZAYN & PERRIE


Varsågod, gråt en skvätt nu. Haha, nej men seriöst.. dom är söta tillsammans, men jag gillar henne inte. Bara för att alla andra gillar henne så tänker inte jag göra det, tyck vad ni vill.. men jag är ärlig. Hon dumpade honom innan X-factor för att hon inte hade tid och nu kommer hon tillbaka när han är med i världens kändaste pojkband. Härligt? I don't ship them, But I respect them.

WHEN YOU'RE LOST AND YOU'RE TIRED


Det här kommer bli en riktig jävla pissvecka, så bli inte förvånad om jag är på dåligt humör. Har så mycket skit som händer överallt, plugg & plugg hela tiden. Jag orkar seriöst inte. Har 13 skoldagar kvar, dock 1 när vi ska "leka" och det är dagen innan skolavslutningen. Sen ska jag ju inte på skolavslutningen heller så det blir ju som perfa. Nu ska jag chilla en liten stund och sen titta på Big Brother, ska även försöka somna tidigt ikväll. Får så jävla ont i huvudet när jag inte sover på nätterna. Puss!

J A L J


Josefine Anna Linnea Jacobsson

Vill börja med att säga att du är min bästa vän. Jag bryr mig inte om du är 100 mil ifrån mig eller bara några minuter bort, du kommer alltid att komma i första hand för mig. Jag minns såväl första gången vi pratade. Du hade kommit hem med mig och Emma efter skolan, hon skulle springa in till sig så vi stod utanför lägenheten och väntade på henne. Du och jag pratade om flygskolan och om hur du och Emma lärde känna varandra. Några dagar senare drog alla 8or till Rävsten i 3 dagar. Under hela den tiden umgicks jag nästan bara med dig. Under dom 3 dagar hann jag lära känna dig på riktigt. När vi "bjöd in" 2 killar i stugan så alla blev sura på oss, när vi gick vilse i skogen, när vi satt vid elden, skräckfilmen utomhus, spökrundan, strippningen, när vi dunkade musik så alla på hela ön hörde oss, när vi rodde och alla killar skvätte ner oss i vatten, när vi planerade att sova ute för att alla var så arga på oss. Åh, Allt var så bra dom dagarna. Jag lärde känna alla så mycket bättre, men framför allt dig. Vi började umgås mycket och jag kände mig bara så jävla glad att jag hade dig. Vi har bråkat väldigt många gånger, men det slår inte våra bra stunder, aldrig. Hann få fler minnen med dig på ett halvår än vad jag har med vissa andra som jag känt i väldigt många år. Du ska veta att jag alltid kommer att stå vid din sida, i vårrt & torrt. Om något är fel så finns jag här bredvid dig, 100 mil ifrån varandra eller inte, jag finns här. Jag saknar dig så jävla mycket, Josse. Jag är ledsen att jag flyttade ifrån dig, att jag lämnade dig kvar och bara drog. Men det var något jag var tvungen till. Allt var bara så komplicerat. Om bara 3 veckor syns vi igen och jag kan knappt vänta. Jag älskar dig och glöm aldrig det, allra bästa & finaste syster♥

I'M GONNA PICK UP THE PIECES


-Sötan-
Jävlarrrrr vad statisktiken gick uppåt? haha, puss! Kom hem från Lina för ett litet tag sen. Kvällen, natten och morgonen har spenderats med henne, Lollo, Sanna, Rebbe, Lotta och så Malin fast hon åkte hem igår. Har haft jätte roligt som vanligt, mycket skratt och så. Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen, mår lite illa nu så tror jag ska se film eller något annat mys. Men jag får väl ta och blogga mer om en stund eller något. Bilder från kvällen kommer senare.

NOBODY KNOWS WHAT I'M FEELING INSIDE

Har inte hänt speciellt mycket ikväll/natt. Har pratat nån timma med världens bästa vän, vi planerade sommaren och bara taggade upp oss lite mer, om det ens är möjligt. Sen har jag bara lyssnat på musik och försökt få bort min huvudvärk som jag haft sen igår. Imorgon händer det lite saker, berättar om det imorgon för nu ska jag sova. Är verkligen skit trött. Puss & godnatt på er!

PERFECTION

Måste bara få slänga in dom här sjukt jävla snygga bilderna på Harry, Niall, Liam, Louis & Zayn. Jag vet att dom är redigerade men ändå. Varför kan inte bara alla killar se ut sådär? Erkänn.. jävligt hottiga? Åh, tatueringar och piercingar å allt♥





ANGÅENDE BLOGGEN

Baam! & jag gjorde det igen. Ni vet vad jag menar, haha. Fråga mig inte varför men nu fick det bli så. Känner inte att jag kommer orka hålla bloggen så "levande" dom närmsta veckorna. Har så mycket prov och läxor just nu så jag håller på att dö, det enda som gör att jag fortsätter är mitt jävla längtande efter Stockholm. Nu vet ni det, pusss.

RSS 2.0