PRAY FOR AVALANNA

Gråter varje gång jag ser den här. Justin är så fin, innifrån och ut. Var beräknat att hon skulle dött i Onsdags, vet inte hur det ligger till men jag hoppas verkligen allt har gått bra. Om du överhuvudtaget hatar på Justin efter det här så är du fan cp-störd i skallen. Han bryr sig så mycket om henne, åh.. seriöst. Varför finns det inte fler killar som han? fuck the haters.

IT FEELS LIKE I'M SLOWLY FALLING

Dålig uppdatering, tjao! Under som dagarna som jag inte bloggat har jag mest varit med Julia, hon har sovit över här och vi har varit i Happis/Finland. Köpte lite saker där, kommentera bara om ni vill att jag ska visa i ett inlägg vad jag köpte. Orkar inte om ingen ändå bryr sig :) Men nu ska jag mysa resten av kvällen, är ju så jävla pissigt väder. Bye!

SÅ JÄVLA GLAD

Gissa vem som nyss följde mig på twitter? MAZ. SÅ jävla glad nu så det är inte sant! För er som inte vet vem det är så är han kompis till boysen, han gör även massa videor på yt osv, lägger in en här nedanför så kan ni checka in honom. Fett snygg.
 

CHILLAR MED JULIA


BELIEVE

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag ska sova. Ligger just nu i sängen och lyssnar på Justin. Hans nya album är as bra, serri. Nå, imorgon ska jag upp klockan 6 typ. Ska iväg till storön och hämta en snubbish sen till Kalix igen så måste upp för jävla tidigt, men sånt får man ta ibland. Imorgon kör vi även live, följ mig på twitter så lär nu ju kunna se det --> TRYCK HÄR. Är så nära 1000 följare, help me. Puss och godnatt, hörs mer imorgon.
 

OLLY MURS

Alltså jag har nördat den här i flera veckor. Jag älskar Olly, varför är han så braaaaa. Å söt Niall!

MIDSUMMER

Hugo♥
Kom hem från mormor för bara ett litet tag sen. Var massor med folk där och vi åt osv. Nu ska jag vara hemma en stund innan jag drar mig vidare mot Ida! Får blogga mer när jag har tid, för det har jag inte just nu. Puss på er, love yah.

2 BILDER FRÅN ULRIK I NORRTÄLJE 9/6


CRY ME A FUCKING RIVER, BITCH

Hej bloggis! Förlåt för att jag lovade att lägga upp bilder igår men inte gjorde det. Var så jävla sur efter matchen som Sverige förlorade, sen satt typ 534 personer från England och särade sig mot mig. Usch. Idag har jag i alla fall varit på Djuptjärn och myst, kom nyss hem och nu lyssnar jag på musik osv. Fett jävla trött. Får väl blogga mer ikväll eller imorgon. Pussis♥

STAY WITH ME, YOU DON'T HAVE TO GO


Ska slänga in ett inlägg med lite mer bilder från Stockholm lite senare ikväll. Har mest en massa på Ulrik och från Gröna Lund men ska nog hitta något annat! Är dock jävligt besviken över att jag inte fick några bilder från RIX-FM festivalen. Såg Linni, Erik hassle, Dead by April, Moa Lignell, Agnes osv. Var så jävla mycket folk så det gick ju knappt att göra något där. Men jag hör av mig senare mot kvällen. Taggar fotboll som fan, Sverige - England. Kom igen nueeeee!

-


I don't hate you, I never will. I just act like I do, because it's easier than admitting that I miss you.

4 BILDER FRÅN STOCKHOLM






Bild 1: En peddobjörn på Grönan som drog i mina kläder och jagade oss osv.
Bild 2: Min allra finaste Ulle bulle♥
Bild 3: Martin Timell och någon annan cool snubbe, heh.
Bild 4: Josse & Jimmy i Fritt fall, gulli

HOME

Hej bloggen! Kom precis hem från Stockholm/Edsbyn.. kan säga att det har varit mycket upp och ner, mycket dåligt men även bra saker som hänt. Tänker inte berätta i detalj men har träffat massa folk, varit i skolan, träffat Ulrik, varit på Gröna Lund 2 gånger, varit på RIX FM-festivalen, varit i Edsbyn med farmor och farfar, shoppat och lite annat skoj! Kommer slänga in en hel del bilder när jag har ork, är bara så jävla trött nu. Åkte typ 8 imorse. Vi hörs senare, puss!

SUNDSVALL


Hej bloggen! Just nu ligger jag i sängen på Scandic i Sundsvall. Vi kom hit för en timma sen ungefär. Vi åkte från Kalix runt halv 1, sen stannade vi i Umeå och käkade middag med Sofia, kollade på hennes lägenhet och lite sånt. Sen drog vi vidare mot Sundsvall och nu är vi här! Imorgon ska jag fixa mig lite och sen käka frulle, sen kör vi vidare mot Norrtälje. Har ungefär 4-5 timmar kvar. När jag kommer fram ska jag nog direkt och träffa mina älsklingar. Kan fan inte vänta mer, fan vad jag saknar dom! Seriöst, helt sjukt. Har så mycket kul planerat! Grönan med Josse, SL och Jimmy, sen RIX FM i Stockholm, Ulrik i Norrtälje, träffa farmor, farfar, kusiner och hela köret. Kommer ha en så jävla bra vecka. Men nu ska jag kika runt lite på facebook och twitter och sen sova. Ska upp jävligt tidigt imorgon. Puss på er & godnatt!

STOCKHOLM, HERE I COME

Slänger bara in ett snabbt inlägg nu. Jag tänkte bara säga att jag åker till Stockholm imorgon och jag kommer nog inte kunna blogga någonting alls på en hel vecka. Kan försöka slänga in något inlägg med mobilen men annars finns jag på twitter, facebook och säkert instagram också. Ska ha det så jävla kul nu! Åh, längtar tills jag får träffa alla. Vi hörs om en vecka, puss!

SOMMARKÄNSLOR


Förlåt för sugig uppdatering, men har haft alldeles för fullt upp med skolan och sånt. Nu sitter jag hos Ida och myser på altanen. Har varit här sen skolan slutade och ska hem om en liten stund. Så jävla skönt med helg nu! Har 2 dagar kvar i skolan, sen sommarlov och Stockholm, hur nice? Får väl blogga mer någon annan dag, har inget mer och säga just nu. Puss!

RSS 2.0